Region

Skandal na suđenju: Advokat oca dječaka osumnjičenog za masakr u "Rubnikaru" VRIJEĐAO TUŽIOCA

Autor Aleksandar Blagić

Advokat oca dječaka ubice koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinio masakr 3. maja 2023. godine, vrijeđao je tužioca zbog čega je dobio opomenu.

Izvor: Kurir/Zoran Jevtić

Advokat Borivoje Borović, koji zastupa oca dječaka koji je 3. maja 2023. godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio deset osoba, devet učenika i školskog čuvara, upadao je u riječ i vrijeđao tužioca zbog čega mu je sudsko vijeće izreklo opomenu, saznaje "Kurir". Nakon izrečene opomene Boroviću, on može da bude kažnjen.

"Suđenje je danas nastavljeno ispitivanjem oca dječaka ubice, koji je odgovarao na pitanja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Ispitivao ga je glavni javni tužilac Nenad Stefanović, koji je za optuženog oca imao preko 200 pitanja. Međutim, advokat Borović je više puta prekidao tužioca, upadao mu u reč i vrijeđao ga, zbog čega je predsjednik sudskog vijeća donio rješenje kojim se opominje zbog nedoličnog ponašanja u sudnici", rekao je izvor.

Suđenje u krivičnom postupku je za danas završeno. Naredno je zakazano za 1. april, tada bi pitanja ocu dečaka trebalo da postavljaju roditelji žrtava.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO)