Region

Detalji tragedije kod Valjeva: Djevojke se vraćale sa slavlja pa poginule u saobraćajki

Autor Nevena Davidović

Dvije djevojke J.S. (24) i K.P. (23) iz Valjeva poginule su u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Brankovini.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros oko 4.05 u mjestu Blizonje kada je automobil marke "audi A4" u kom je bilo pet osoba, sletio sa puta u betonski kanal. U ovoj nezgodi teško su povređeni vozač i još dvoje putnika.

"J.S. i K.P. su nastradale na mjestu nezgode, a tri osobe iz vozila su prevezene u bolnicu. I oni su teško povrijeđeni. Ne znam šta se tačno dogodilo", kaže jedna mještanka iz Blizonje.

Prema njenim riječima svi su ostali u šoku nakon saznanja da se tragedija jutros dogodila.

"Tuga, dvije devojke su nastradale i to u godinama kada su počinjale da žive. Čula sam da su negde slavili punoljetstvo i da su se vraćali. Ne znam koliko je to tačno, ali u svakom slučaju jeziva tragedija", kaže žena i dodaje da odlično poznaje porodicu J.S. i da ne zna kako će njeni najmiliji ovo da prežive.

Inače, na tom istom mjestu, kako je objasnila često se događaju nezgode.

"Tu je neki prevoj i rizačan je put, prije nekoliko godina tu su nastradali zet i tašta... a da ne pričam koliko se još nezgoda tu dogodilo", kaže ona.

Pretpostavlja se da je uzrok nezgode vlažan asfalt, ali brzina kretanja, međutim šta se tačno dogodilo bić utvrđeno istragom koja je u toku.

Policija je obavila uviđaj a obaviće razgovor i sa vozačem audija koji ima 22 godine.

"On je teško povrijeđen, kada to njegovo zdravstveno stanje bude dozvolilo, policija će sa njim obaviti razgovor", rekao je izvori upoznat sa slučajem.

(Informer/MONDO)