Region

Užas u Srbiji: Otac ubio sina jedinca, pa sebe

Autor Ivana Vlajković

Otkriveno je ko je otac koji je ubio sina pa sebe kod Sombora.

Izvor: Printscreen/Drušvene mreže

T. K. (48) iz zasad nepoznatog razloga ubio je, kako se sumnja, svog sina jedinca D. K. (20), a potom izvršio samoubistvo u kući u Bezdanu kod Sombora.

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se, prema riječima komšija, u jutarnjim časovima u porodičnoj kući nadomak Sombora.

"T. je sa suprugom imao samo D. Nikada oni nisu imali probleme, niti je bilo nekog nasilja. Zatečeni smo i šokirani zločinom", kažu komšije i dodaju:

"Nama nije ni na kraj pameti zašto je on ubio sina a potom izvršio samoubistvo. Ne možemo da naslutimo čak ni razlog. Putovali su, lijepo su živjeli i nikad se nisu žalili. Imali su samo njega i nekako su sa lakoćom išli kroz život."

Prema njihovim riječima, čuli su jutros sirene Hitne pomoći i policije.

"Čuo sam sirene da su prošle, ali su toliko bile bučne da sam iskočio iz kreveta. Nisam znao šta se dogodila isprva, ali sam kasnije u prodavnici čuo da je došlo do ubistva i samoubistva. Poznavao sam, i jako mi je žao što je do toga došlo. Ko zna šta je u pitanju, ali zločin nikako ne opravdavam", rekao je mještanin Bezdana.

Kako su mediji prenosili, zločinu je prethodila svađa.

Istragu vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Somboru i oni će utvrditi sve detalje jezivog ubistva i samoubistva. Tijela su prevezena na obdukciju koja će utvrditi kako je nastupila smrt.

(Kurir/MONDO)

Tagovi