• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje stiže u novembru i decembru: Astrolog dao prognoze za kraj 2021. 

Autor Maja Gašić

Šta nas očekuje tokom retrogradnog Merkura i kakve su prognoze za kraj 2021. godine, objasnio je astrolog Dušan Veličković.

 Najbolje stiže u novembru i decembru: Astrolog dao prognoze za kraj 2021.  Izvor: TV Prva/screenshot

Sve do 17. oktobra prati nas polje retrogradnog Merkura koji donosi konfuziju, nesporazume, obmane, samoobmane... O uticaju ovog astro aspekta govorio je astrolog Dušan Veličković koji je poručio da treba da se fokusiramo na ono što radimo i da iskoristimo ono najbolje od ovog perioda, na primjer da okončamo nešto što je dugo trajalo.

"To je period kada se plasiraju laži i obmane... Retrogradni Merkur je sad u Vagi i ona ima dva tasa, on je dvojni znak a to nije dobro. Sada se ne plasiraju samo laži, već i u svakoj laži ima malo istine", objašnjava Veličković i dodaje nas taj retrogradni Merkur navodi da razmišljamo o pogrešnim stvarima u pogrešno vrijeme.

"Kada je retrogradni Merkur, treba da se fokusiramo na ono što radimo i da pokušamo da razumijemo ono što nam se dešava. To je period kada isplivavaju nedovršene stvari iz prošlosti. Nešto izgubimo, ali kada Merkur krene naprijed, mi ćemo to i naći. Ništa nije samo dobro ili samo loše. Te planete su obično pokazatelji nekih stvari iz naše prošlosti, naše karme, vezane za nešto što treba da naučimo i silom prilika nešto okončamo", kaže Veličković i napominje da u vrijeme retro planeta ne treba da započinjemo neke poslove.

"U vrijeme retrogradnog Merkura ne treba da potpisujemo ugovore, za vrijeme Jupitera ne treba da započinjemo neki biznis, za vrijeme retro Venere ne treba da se ženimo i udajemo."

Astrolog ima i dobre vijesti, pa tako kaže da ono što nam sada "ne ide, za 10 dana će ići".

Ovaj period retrogradnog Merkura je nazvao i periodom obmane, što je objasnio da ako ne što ne vidimo dobro, to ne znači da lažemo, već nismo u stanju da sagledamo istinu. Veličković je otkrio i kome zapravo pogoduje retrogradni Merkur, za koga sva ova pravila ne važe, a to su osobe koje su se rodile za vreme ovog aspekta.

"Od početka novembra Merkur će 'ispraviti sve krive Drine' i tek ona će nam podijeliti karte koje su nam potrebne."

Istovremeno, postoji još jedan aspekt a to je direktna pozicija, odnosno kretanje Saturna. Šta to znači?

"Merkur je u Vagi, Saturn u Vodoliji, to je fenomenalan aspekt. Posljednja dva mjeseca ove godine će biti kao 'jagoda na šlagu'. Tada ćemo odraditi sve ono što smo pokušavali cijele godine, a nismo uspjeli. Saturn je planeta koja govori o prošlosti i dobro je i kada ide naprijed i kada ide nazad."

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop