BRUTALNO ISKRENA

"Publika dolazi raščupana i neokupana": Vesna Čipčić oštro o ljubiteljima pozorišta!

Autor Katarina Bojović

Glumica kritkovala "novu modu".

Vesna Čipčić
Izvor: YouTube/Beogradska hronika Jutarnji program

Vesna Čipčić nedavno je preležala korona virus, te se polako vraća javnom svijetu i poslovnim obavezama koliko to mjere koje su na snazi dozvoljavaju.

Glumica je sada otvoreno govorila o pozorišnoj publici, ali i o aktuelnoj modi koja se njoj nimalo ne dopada.

Ona smatra da mnogo ljudi ne poštuje "dres kod" primjeren takvoj ustanovi, te i da bi voljela da publika dolazi namirisana, očešljana i okupana.

"Iskrena da budem, malo mi smeta taj pretjerano kežual stil koji se danas forsira. Voljela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lijepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi", rekla je oštro.

Vesna se nakon iskrenog mišljenja, još jednom osvrnula na svoju borbu sa korona virusom. Glumica je zbog povišenog D dimera dobila injekcije koje je sama sebi morala da daje.

"Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživjela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vrijeme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku", zaključila je.

(MONDO/ Alo)