Video

Drugo polufinalno veče: Uraganke "zapalile" Evroviziju

Autor Katarina Bojović

Predstavnice Srbije nastupile su pod rednim brojem 9.

Izvor: YouTube/screenshot/Eurovision Song Contest

Večeras, 20. maja, u Roterdamu se održava drugo polufinalno veče Evrovizije, koju smo svi jedva čekali posle prošlogodišnjeg izostanka čuvenog muzičkog takmičenja zbog pandemije korona virusa. 

Ipak, ono što je Srbija s nestrpljenjem čekala je i nastup naših "Uraganki", koje su ovu ove godine ovu Srbiju predstavile s pjesmom "Loco loco" i atmosferu u studiju dovele do usijanja.

Atraktivne Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić brane zastavu Srbije kao grupa "Hurricane", a nastupile su pod rednim brojem 9.

O članicama grupe "Hurricane" već se danima priča. Privukle su veliku pažnju atraktivnim izgledom, pa i scenskom garderobom koju su večeras nosile - sa obiljem štrasa, šljokica i čipke, a tu su i duboke čizme do polovine butina.

Srpske predstavnice su pored zavodljive garderobe "zapalile" studio energičnim i vrelim plesom kojim su doprinijele performansu koji se završio uz gromoglasni aplauz publike i ostalih prisutnih takmičara.

Pogledajte kako je izgledao večerašnji nastup:

 I video:

Kreacije koje su ponijele predstavnice Srbije potpisuje poznati beogradski modni kreator Boris Kargotić, dizajner kojeg je otkrila svjetska hip-hop zvijezda Niki Minaž, i koji oblači i domaće i strane zvijezde.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Podsjećamo, osim Srbije, večeras se publici predstavljaju takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Tagovi