Showtime

"Brkovi" u Banjaluci: Koncert na Kastelu povodom dvije decenije postojanja

Autor Bojan Jakovljević

Veliki koncert benda Brkovi, kojim obilježavaju 20. rođendan, biće održan na banjalučkom Kastelu u petak, 16. avgusta od 21 čas.

Izvor: Marko Ristić

Jedan od najpopularnijih bendova na regionalnoj sceni, Brkovi, ove godine proslavljaju nevjerovatnih 20 godina uspješnog rada! Pioniri jedinstvenog muzičkog pravca, koji sami nazivaju "PunkFolkWellness", održaće spektakularan koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel u petak, 16. avgusta od 21 čas.

Od skromnih početaka 2004. godine, Brkovi su se, dolaskom pjevača Vedrana Pehara - Shamse69 2007. godine, vinuli u visine. Njihov inovativni spoj narodne muzike, punka, rocka, pa čak i metala i reggaea, donio im je ogromnu popularnost, a njihov prvi album "PunkFolkWellness" iz 2009. godine pokrenuo je revoluciju na regionalnoj sceni. Uz pomoć društvenih mreža, bend je ubrzo postao prava atrakcija, stvarajući armiju vjernih fanova širom Balkana i Evrope.

Sa osam studijskih albuma i nebrojeno mnogo koncerata iza sebe, Brkovi se vraćaju u Banjaluku da zajedno sa publikom obilježe ovaj veliki jubilej. Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica obećavaju veče punu nepredvidive energije, smijeha i, naravno, vrhunskog provoda!

Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja - 16. avgusta na Kastelu, jer Brkovi slave 20 ludih godina na sceni!

(MONDO)