Showtime

Otkazan nastavak hit serije "Vesele sedamdesete": Oglasio se glavni glumac

"Red Forman" saopštio pratiocima da neće biti treće sezone serije "Vesele devedesete"

Izvor: Youtube/ Netflix

Netfliksova serija "Vesele devedesete", nastavak hit serije "Vesele sedamdesete" koja je proslavila Milu Kunis i Eštona Kučera, ali u kojoj je igrao glumac koji je dobio 30 godina zatvora zbog zlostavljanja žena, otkazana je.

Serija koja je prikazivala avanture "bake i deke Formana" dok odgajaju naslednike prvobitne postave, otkazana je poslije dvije sezone, a vijest je podijelio glumac Kurtvud Smit, koji tumači lik Reda Formana.

On se oglasio na Instagramu, rekao da neće biti treće sezone, a potom zahvalio fanovima:

Izvor: Youtube/ Netflix

"Znam da ste me pitali kada dolazi treća sezona, ali imam teške vijesti… Netfliks neće nastaviti seriju“, napisao je on i dodao:

"Želim samo da izdvojim minut da kažem hvala svim fanovima koji su podržavali i gledali seriju. Dolazili ste do mene u nasumičnim dijelovima svijeta kada sam putovao i kontaktirali sa mnom preko društvenih mreža i bili ste tako divni. Volio sam svaki minut kada sam uspio da oživim dedu Reda za sve vas. Rekao sam to ranije, ali vrijedi ponovo pomenuti… Ova serija je imala toliko srca iza sebe i najdivniju glumačku postavu, pisce, režisere, producente i ekipu sa kojom se glumac može nadati da radi. Hvala vam što ste dopustili Redu i Kiti, njihovoj unuci, svim prijateljima i komšijama njihovih unuka, originalnim glumcima iz serije ‘Vesele sedamdesete’ i svim našim divnim gostujućim glumicma da vas zabavljamo dvije sezone. Da ukrademo riječi Reda Formana 'nećemo da budemo glupani'… kupićemo seriju, jer bi se dobri baka i deda potrudili da ova djeca završe srednju školu“.

Glavne uloge u "Veselim devedesetim" tumače Kurtvud Smit, Debra Džo Rup, Kali Haverda, Ešli Ofderhejde, Mejs Koronel i drugi, a u seriji se pojavljuju i glumci iz "Veselih sedamdesetih" – Lora Prepon, Tofer Grejs, Ešton Kučer, Vilmer Valderama i Mila Kunis.

(MONDO)

Tagovi