Showtime

Besni fanovi bojkotuju "Mućke": Del Boj je postao krava za muženje para!

Autor mondo.rs

Da li se slažete sa njima?

Nikolas Lindherst (57) i Dejvid Džejson (79) osvojili su svet kao Rodni i Delboj Troter u seriji "Mućke" emitovanoj od 1981. do 2003. godine.

Zbog toga je njihovo pojavljivanje na nekim događajima uvek poslastica za mnogobrojne fanove kultnog sitkoma, a ovoga puta organizacija iza ove serije pravi trodnevnu konvenciju u februaru u okviru koje će se slaviti "Mućke", ali i karijera Dejvida Džejsona.

Tom prilikom, fanovi će imati mogućnost da upoznaju "Del Boja", slikaju se sa njim i dobiju autogram. Ali, postoji caka...

Ova čast košta i to papreno! Na originalno vebsajtu za ovaj događaj postoji zlatni, srebrni i bronzani prodajni paket koji se tiče glumca, pa ukoliko želite da se slikate sa Dejvidom u stanu Troterovih iz serije i dobijete njegov autogram, to će vas koštati oko 400 dolara!

Jeftinija, srebrna varijanta, košta 270 dolara i uključuje samo sliku sa glumcem, bez autograma, a treća varijanta od 60 dolara, omogućava ulazak na događaj i slikanje u stanu, ali bez prisutnog glumca.

Na sajtu je naznačeno da će sav novac od ovih paketa ići u dobrotvorne svrhe za britansku organizaciju u vezi sa dijabetesom.

Zbog ovoga, mnogobrojni fanovi "Mućki" i Dejvida Džejsona, odlučili su da bojkotuju ceo događaja i da uprkos ljubavi prema ovom kultnom liku, nisu spremni da plate toliko novca i smatraju da je preterano što se uopšte tako nešto i traži.

Takođe, "Del Boja" su nazvali "kravom za muženje novca", a organizatorima poruči - Neka, hvala!

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Tagovi