1-7. februar

Nedeljni horoskop: Devici ništa ne ide od ruke, Lavu se gomilaju obaveze, a od Strelca svi traže savet ove sedmice!

Autor Nataša Petrović

Pročitajte horoskop za period od 1. do 7. februara!

Izvor: Guliver/Getty Images/max-kegfire

Ovan

Odlično se osećate ove nedelje. Lako završavate obaveze. Prilično ste opterećeni novcem, ali to nije razlog da se ne posvetite više poslu. Što se ljubavi tiče, nije vam lako jer nikako da dođete do osobe koja vam je slična, a želite da budete u vezi. Ako ste zauzeti, posvetite se partneru i razmislite da li mu treba podrška ili pomoć u nečemu. Postavite se prijateljski.

Bik

Usporeniji ste nego inače. Imate više energije, ali ne i fokus. Na poslu vam ništa nije kako ste isplanirali. Potrudite se da se usredsredite na neke nove stvari, na pozitivnu stranu svega što radite. Razmislite koliko možete da naučite. Ako ste u vezi, trebalo bi da se posvetite više sebi, nego voljenoj osobi. Recite šta vam sve treba da budete srećni. Slobodni, otvorite se i posvetite se jednoj osobi koja vam je zanimljiva duže vreme.

Blizanci

Ne osećate se baš najbolje. Niste raspoloženi i ne ide vam sve od ruke. Potrudite se da se usredresredite na neke poslove koje ste odlagali za kasnije. Budite otvoreni i spremni za saradnju sa drugima iako vam nije do toga i pazite šta potpisujete. Što se ljubavi tiče, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, možete da se dogovorite sa partnerom za neki kraći put ili vikend van mesta gde živite.

Rak

Što se posla tiče lako dolazite do novih klijenata. Bitno je da odvojite one koji dosta dobro mogu da sarađuju sa vama i one koji vas iscrpljuju. Ubrzajte se sa radom. Ako ste u vezi, trebalo bi da bidete romantičniji ove nedelje. Lako ćete da pokazujete svoja osećanja partneru i obrnuto. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život.

Lav

Neke obaveze mogu da se nagomilaju. Poslovi možda mogu da se izjalove, ali budite uporni. Ne odustajte od svega zato što sve ide sporije nego inače. Otvoreni ste za nove priče. Slobodni, potrudite se da se usredsredite na nove osobe u svom okruženju. Zauzeti, ne pravite dramu oko svega što vas nervira, partner ne mora sve da trpi. Pokažite mu da vam je stalo, budite romantičniji.

Devica

Imate utisak da ništa nije lako i onako kako bi trebalo da bude i utisak vas ne vara. Aspekti za započinjanje novih stvari nisu dobri i trebalo bi da se odlučite da se držite samo poznatih stvari na poslu. Budite vredni i temeljni. Što se ljubavi tiče, ne nalazite partneru mane i ne ulazite u rasprave. Može da se završi sve to sa većim posledicama, čak i raskidom. Ako ste slobodni, najbolje je da se posvetite sebi.

Pogledajte koje poznate ličnosti su rođene između 1. i 7. februara:

Kliknite na strelicu da nastavite čitanje teksta

Vaga

Ove nedelje se ne osećate baš najbolje. Potrudite se da se usredsredite na neke obaveze koje stalno odlažete. Budite brzi na poslu. Pazite da odradite sve na vreme. Na ljubavnom planu je sve kako treba. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura sa osobom koju znate neko vreme, a za vezu još niste spremni.

Škorpija

Problemi sa saradnicima su mogući, ali možete da izađete na kraj sa tim, samo pokušajte da ih rešite diplomatski. Ne dozvolite da dođe do većeg zastoja. Što se tiče ljubavi, ne osećate se baš najbolje u vezi. Romantični ste i skloni flertu. Odlično vam ide upoznavanje novih osoba, ako ste slobodni.

Strelac

Odlično se osećate. Veoma ste komunikativni i lako dolazite do rešenja problema na poslu. Svi vas pitaju za savet jer ste efikasni. Ne osećate se baš najbolje u vezi, nemate dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ne bi trebalo da započinjete neku novu priču.

Jarac

Na poslu je sve idealno. Priliv novca je očekivan i lako dolazite do novca. Pokušajte samo da ne trošite previše na stvari koje vam nisu neophodne. Ako ste slobodni, lako možete da ostvarite vezu sa nekom stabilnom osobom. Zauzeti, sve će biti isto kao i do sada. Uživate u ljubavi.

Vodolija

Veoma ste vredni. Sve odrađujete baš kako treba i svi vas hvale. Nije vam teško da radite i ono što nije vaš deo posla. Ova nedelja biće jako uspešna za vas. U ljubavi ne treba da budete neiskreni prema osobi koja vam se dopada, jer to neće da dovede do početka nove ljubavne priče. Otvorite se. Zauzeti, ne zadržavajte neke važne informacije za sebe, nego recite partneru šta vas muči.

Ribe

Nije dobra nedelja za nove početke ni u poslu, ali ni u ljubavi. Na poslu se držite saradnika koje dobro znate, koji su pouzdani. Neki projekti koje ste započeli privodite kraju, pa pazite na rokove. Odlično se osećate u ljubavi, ali je bitno da ne morate mnogo da objašnjavate, nego da se razumete i bez previše reči. Slobodni, otvoreni ste za nove ljubavne priče iako nije idealan period, ali to ne znači da vas neko koga znate duže vreme neće kontaktirati.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi