Stil

Mladoženja joj se zavukao pod suknju i doživio šok - najvažnije je falilo

Autor Maja Gašić

Video snimak u kojem mladoženja u potrazi za podvezicom zavlači ruku pod suknju svoje nevjeste pogledalo je 36 miliona ljudi.

Izvor: TikTok/Printscreen/brittanywlms

Jedna mlada iz Amerike doživjela je neviđenu neprijatnost na sopstvenom vjenčanju. Zaboravila je da odjene najvažniju stvar i to su sve zvanice saznale... I to ne samo oni, već i 36 miliona ljudi koji su pregledali ovaj video objavljen na TikToku.

U zapadnoj tradiciji, bacanje mladine podvezice gomili neoženjenih muškaraca predstavlja ekvivalent bacanja bidermajera neudatim djevojkama. U nekim kulturama skidanje svadbene podvezice simbolizuje uzimanje čistoće i nevinosti djevojke.

Na ovoj svadbi koja je postala viralna, ova tradicija je bila prekinuta i to pred svim gostima kojima je bilo potrebno nekoliko trenutaka da shvate da nešto nije u redu. Mlada je to shvatila tek kada je mladoženja zadigao vjenčanicu u bukvalno joj se zavukao pod suknju u namjeri da skine podvezicu. 

Zapravo u čitavoj frci oko svadbe, zaboravila je na svoju "nevinost", odnosno na podvezicu koja je nestala bez traga. Svi su zabezeknuto gledali u nevjestu koja je usplahireno tražila od djeveruša da pronađu taj važni komadić elastične trake.

Snimak je na svoj kanal na TikToku postavila kuma Britani, a do danas ima nevjerovatnih 15.000 komentara.

Najveći broj korisnika ove mreže je pravio šale na račun zbinjene mlade, a ono što su je najčešće pitali jeste: "Gde ti je nestala nevinost?"

Bilo kako bilo, podvezica je uskoro pronađena, snimci nisu otkrili gdje se i kod koga nalazila, a mladoženja je sebi skratio muke i skinuo je rukom umjesto zubima.

(Mondo.rs) 

Tagovi