Stil

11. novembar je najsrećniji dan u godini: Strijelcu bi jedan razgovor mogao da promijeni život...

Autor Nataša Petrović

Jedanaesti novembar (11.11. 2021) smatra se najsrećnijim danom u godini, upravo zbog kombinacije cifara, a evo šta vam donosi!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Broj 11 u astrologiji smatra se krajem ciklusa, odiše posebnom energijom, a evo kako će uticati na svaki znak horoskopa, s obzirom na to da se u današnjem datumu ponavlja čak dva puta - 11.11. 2021.

Bik

Danas samo budite ljubazni i imaćete neviđeno mnogo sreće! Imaćete priliku da napravite ogroman trag u nečijme životu danas, a zauzvrat, očekujte i da vi danas čujete nešto što će vam promijeniti život nabolje!

Lav

Krajnje je vrijeme da prestanete da se vodite perfekcionizmom i da prihvatite neki novi standard kada je reč o očekivanjima koja imate prema sebi. Oslobodite se misli da uvek morate da budete savršeni u svemu.

Moguće je da će vas baš danas nešto natjerati da to konačno prihvatite, a to bi moglo da vam donese mnogo sreće u životu!

Škorpija

Škropije, danas ćete napokon prelomiti i prestati da imate nisko mišljenje o sebi, već ćete napokon početi da vjerujete u sebe!

Upravo ta promjena mogla bi da vam donese i mnogo drugih, koje će vas jako usrećiti!

Na primjer, možda ćete se prijaviti za neki posao koji odavno priželjkujete ili ćete skupiti hrabrost da se javite nekoj osobi sa kojom biste rado sarađivali. Vjerujte u sebe i gledajte dokle će vas to odvesti!

Vodolija

Ukoliko se osjećate kao da nikako ne nalazite mjesto gde pripadate, možda je vrijeme da razmislite o povratku svojim korijenima.

Sjetite se ko je vjerovao u vas kada ni vi sami niste i ne oklevajte da pokažete svoju zahvalnost. To bi moglo da vas "resetuje" i donese vam mnogo srećnih dana!

Ovan

Danas vam je lakše da se zauzmete za stvari koje vam donose lični, unutrašnji mir. Konačno ćete uspjeti da postavite granice i borite se za njih. Ne čekajte da dođete do "tačke pucanja" da biste branili svoju sreću i mir.

Rak

Vi danas imate toliko samopouzdanja da je to gotovo zarazno! Nastavite da hodate kroz život tako sigurni u sebe kao što ste danas i drugi će napokon shvatiti ono što vi već odavno znate – koliko ste sjajni!

Vaga

Danas prioritet treba da vam bude vaša istina! Vrijeme je da se "odlijepite" od utabane staze kojom ste išli i da slijedite svoju strast.

Imajte na umu da ne mora svaka ljubav da traje vječno i naučite da prepoznate kada je kraj nekog puta, a zatim nastavite dalje prema nečemu drugom što vas uzbuđuje.

Jarac

Uvijek ste prema drugima neviđeno strpljivi, baš onoliko koliko biste voljeli da drugi imaju strpljenja sa vama. Vrijeme je da to strpljenje usmjerite malo i na sebe, da date sebi prostora i vremena da "procvjetate".

Blizanci

Danas ćete čak i sebe iznenaditi koliko ste pažljivi i vešti u baratanju novcem! Ovaj dan vam donosi finansijsku sigurnost koja vas je možda već neko vrijeme brinula.

Pratite svoj instinkt, svoje želje, ne dozvolite da vas drugi vode putem kojim treba da idete.

Djevica

Ovaj dan će biti veoma važan za vas jer ćete svu svoju ljubav izliti prema bliskim ljudima, a posebno će to osjetiti vaši najverniji prijatelji. Neviđeno ste šarmantni danas, što će ljude samo podsjetiti zašto vas toliko vole.

Strijelac

Strijelac je inače osoba koja živi "više života" istovremeno, pa je zbog toga i svijesna da ljudi mogu da se promene.

Krajnje je vrijeme da danas pustite tu ogorčenost koju već duže vreme osjećate. Bes vas drži "zarobljenim", a otpuštanje tog osjećanja će vam donijeti mir.

Ako nekoga volite, idite i porazgovarajte sa tom osobom, umjesto da samo gledate u nju pokušavajući da joj tako date znak. Jedan razgovor bi mogao da vam promijeni cijeli život!

Ribe

Vi ste inače puni ljubavi, a danas je važnije nego ikad da tu svoju ljubav pokažete onima koji je pokazuju i vama, a ne onima koji vam samo laskaju, a nisu iskreni.

Dopustite strastima da vas danas vode, iznenadićete dokle biste mogli da stignete!

(MONDO)

Tagovi