Stil

Najskandaloznija izdanja sa Met gale, svi su gledali u njih! (FOTO)

Autor Dragana Božić

Vanesa Hadžins i Kamila Kabeljo u skandaloznim izdanjima na Met gala balu 2022!

Izvor: Profimedia

Glumica Vanesa Hadžins i pjevačica Kamila Kabeljo bile su među najlošije obučenim na ovogodišnjem Met gala balu, dok je Blejk Lajvli izdominirala.

Vanesa se na crvenom tepihu pojavila u crnoj, dugoj, ali potpuno providnoj haljini brenda "Moskino", ispod koje smo jasno mogli da vidimo njen crni čipkasti donji veš. Gornji dio haljine ukrašen je čipkom koja je imitirala brushalter, držeći joj grudi i jedva prekrivajući bradavice.

Providnu haljinu krasio je i dugački čipkasti šlep, a glumica je nosila i upadljive minđuše, kao i punđu koja je takođe bila ukrašena nakitom.

Pjevačica Kamila Kabeljo, koju su inače kritikovali da se ugojila, na prestižnom događaju pojavila se u bijeloj suknji i topiću koji je jedva prekrivao grudi, a za njeno modno izdanje je "kriv" dizajner Prabla Gurunga.

Usku i dugu bijelu suknju koja ima šlic sa strane prati i dugački bijeli šlep koji je sa prednje strane ukrašen naborima sa raznobojnim cvijećem. Međutim, više pažnje je privukao ultrakratki bijeli top, koji je između grudi povezan tračicama, a izrez je takav da je falio samo jedan pogrešan korak da joj otkrije grudi.

Pogledajte i kako je izgledala Blejk Lajvli:

(MONDO)