Moda

Ponovo iznenadila javnost: Megan Markl uručila pehar Hariju, pa ga poljubila (FOTO)

Autor Teodora Boškovski

Megan Markl je na jednom događaju ponovo iznenadila sve i pojavila se u nešto slobodnijoj, ali i elegantnoj modnoj kombinaciji.

Izvor: Profimedia

Megan Markl se u nedjelju sa princom Harijem pojavila u izazovnoj crno-bijeloj kombinaciji na otvaranju dobrotvorne polo utakmice u Santa Barbari.

Vojvotkinja od Saseksa je sve prisutne iznenadila kratkim bijelim pantalonicama koje su istakle njene gole noge i elegatnom crnom bluzom na tufne koje nikada ne izlaze iz mode. Od kada više nije dio kraljevske porodice, kao i princ Hari, Megan se slobodnije oblači na različitim događajima. Posljednji put kada je izazvala buru komentara u javnosti, Megan je nosila crvenu haljinu sa dubokim dekolteom i visokim šlicem, na taj način ističući obline. Međutim da se nije u potpunosti odrekla kraljevskog dres koda, govori to što se na ovom događaju pojavila sa šeširom.

Dugu bujnu kosu prekrila je elegatnim crnim šeširom, dok su tamne naočare i jarkocrveni karmin upotpunili njen izgled na ovom sportskom turniru.

Izvor: Profimedia

Megan je više puta viđena sa istim crnim salonkama poznatog modnog brenda, koje su joj očigledno omiljene, pa je tako i na ovom događaju istakla gole noge u njima. Kompletan izgled je upotpunila dijamantskim minđušama i zlatnom ogrlicom. Nije skidala osmjeh sa lica, niti se odvajala od Harija, dok su sve oči bile uprte u njih kada je Megan uradila nešto što ne bi bilo prihvatljivo da su i dalje ostali članovi kraljevske porodice.

Na kraju događaja Harijev tim iz Los Pedresa proglašen je za pobjednika, a Megan je suprugu tom prilikom čestitala, uručila pehar i vatreni poljubac. Pred svima je poljubila Harija, ostavivši trag karmina na njegovim usnama, ali se brzo dosjmartinuietila da ga rukom obriše. Pogledajte kako je izgledala modna kombinacija Megan Markl.

 (MONDO)