Stil

Katarska kraljica mode: Supruga šeika u papreno skupom stajlingu na Mundijalu (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Moza bin Naser, žena šeika Hamada Halifa Al Tanija, ponovo je privukla pažnju neobičnom modnom kombinacijom na Svjetskom prvenstvu.

Izvor: Profimedia

Moza bin Naser ili, kako je mnogi nazivaju, modna kraljica, još jednom je dokazala i opravdala svoju titulu. Njeno pojavljivanje na otvaranju Svjetskog prvenstva privuklo je mnogo pažnje, naročito jer važi za jednu od najlepših žena arapskih šeika. Odjeća koju nosi je vrlo neobičnog dizajna i njeni izbori uvijek dobijaju najviše ocjene od modnih znalaca.

To je dokazala i 2015. godine kada je primljena u Međunarodnu kuću najbolje obučenih žena na svijetu. Ni sada nije ništa drugačije - kada se Moza pojavi na tribinama, cijreli stadion na Svjetskom prvenstvu isprati njen ulazak. Definitivno ne želi da dozvoli da je bilo ko zasjeni na ovogodišnjem Mundijalu, što dokazuje i reakcija koju je imala kada je njen suprug mahnuo brazilskoj navijačici.

Opredjeljuje se za efektne kombinacije, pa je za posljednje pojavljivanje izabrala pink odeću. Ipak, mediji bruje o detalju koji je uparila uz svoj stajling, a reč je o torbi luskuznog brenda Valentino. Ovaj model je najrijeđi primjerak koji se u ovoj boji ne može naći u ponudi na zvaničnom sajtu poznate marke, a njegova cijena je paprena.

Najmanji modeli koštaju oko 1.200 evra i mogu da se pronađu i u drugim bojama poput plave, bele, ljubičaste i metalik. Ipak, cijene modela koji su ukrašeni svjetlucavim detaljima, kreću se oko nevjerovatnih 4.200 evra! Samim tim, supruga katarskog šeika definitivno nosi najskuplju tašnu ikada, ali imajući u vidu da se bogatstvo katarskog šeika procijenjuje na više od dve milijarde dolara, ovaj asesoar je za nju "čista sitnica".

Podsjetimo, Moza ima "modno pravilo" kada je oblačenje u pitanju, a koje se vezuje i za njen privatan život. Ona je istakla da nikada neće nositi obuću sa štiklom, jer smatra da na taj način vrijeđa svog supruga. Ne želi da bude viša od njega i kako kaže, na taj način ga poštuje.

Pogledajte još neke fotografije supruge katarskog šeika:

(MONDO)

Tagovi