Pršti!

KIM KARDAŠIJAN U BEZOBRAZNOM IZDANJU NA MET GALI: Svi se sjetili kućnog videa

Autor Dragana Božić

Kim Kardašijan pojavila se bez brusa na ovogodišnjoj Met gali, ali fanovi su odmah primijetili jedno...

Izvor: Profimedia

Modni svijet okupio se u ponedjeljak veče u Metropoliten muzeju u Njujorku, na još jednoj Met gali, a ove godine tema je posvećena preminuloj modnoj ikoni, Karlu Lagerfeldu. Događaj, poznat po listi elitnih gostiju i ekstravagantnoj odjeći, obilježile su uštirkane kragne, crno-bijeli autfiti, kreacije sa biserima... sve detalji koji su bili zaštitni znak modnog maga. Procijenjeno je da je na ovogodišnjoj Met gali bilo oko 400 gostiju.

Među zvanicama našla se, naravno, Kim Kardašijan, najpoznatija rijaliti zvijezda, model, dizajnerka i uspješna poslovna žena. Ljepotica jermenskog porijekla pojavila se u neobičnoj i provokativnoj "Schiaparelli "kreaciji, koja se mahom sastojala od niski bisera, a za koju joj očigledno nije bio potreban donji veš.

Model je poprilično podsjećao na kabaretske kostime, što znači da je malo toga ostavljao mašti. Bujne grudi bez brusa prekrila je samo perlicama, dok je struk i zadnjicu istakla utegnutim polukorsetom od satena šampanj boje.

Pogledajte kako je Kim izgledala na ovogodišnjoj Met gali.

U oficijanom dijelu, na crenom tepihu pojavila se sa dugim šlepom, koji je kasnije skinula. Korisnici mreža su odmah primijetili sličnost između ove provokativne haljine i "autfita" koji je imala prije 16 godina kada se slikala za "Plejboj".

Da podsjetimo, 2007. godine je Kim bila umiješana u se*s skandal kada je "procurio" njen kućni video, a nakon peha joj se obratio Plejboj kako bi napravili seriju provokativnih fotki. Ostalo je istorija.

Pogledajte kako je Kim izgledala na prethodnoj Met gali.

(MONDO)