Trendovi

MEGAN FOKS JU JE NOSILA 90-IH! Ovo je najmodernija FRIZURA za jesen 2023. godine

Autor Dragana Božić

Na jesen 2023. godine jedna frizura biće apsolutni hit!

Izvor: Profimedia

Ljeto se polako bliži kraju, a suvoj, posvijetleloj i ispucaloj kosi od sunca, morske vode i hlorisane iz bazena, potreban je oporavak. Adekvatna njega, ali i šišanje su prvi korak. Ukoliko planirate da osvježite izgled svoje kose šišanjem, jedna frizura biće apsolutni hit za jesen 2023. godinu.

U pitanju je "fox cut" frizura, u prevodu - lisičja frizura koja je devedesetih godina bila omiljena brojnim poznatim ličnostima. Između ostalog, glumica Megan Foks stalno je praktikovala ovaj stil frizure. Kako on zapravo izgleda?

Izvor: Instagram / salsalhair

Lisičja frizura daje kosi bujnost kakva joj nedostaje. Stepenasti i lepršavi pramenovi ošišane kose strukturisani su tako da padaju na tri područja lica: jagodice (oni najkraći), vilicu (srednji) i ključnu kost (najduži). Jedna od ključnih karakteristika je sposobnost stvaranja iluzije debljine kod tanke kose.

Izvor: Instagram

Savršen je za dužu kosu, daje utisak glamuroznog izgleda, dok kraću čini sofisticiranijom. Ako ne znate kako da osvježite svoju kosu, lisičja frizura je jedan od modernijih izbora.

 (MONDO)