PLJUŠTE KRITIKE

Slavni kuvar ŠOKIRAO milione: Gordon Remzi otkrio šta bi volio pojesti za svoj posljednji obrok u životu (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Slavni kuvar Gordon Remzi glavna je tema društvenih mreža nakon što je otkrio kako izgleda obrok za koji bi "potpisao" da bude poslednji.

Izvor: YouTube/Mythical Kitchen

Poznat kao kuvar kojeg je teško zadovoljiti i koji to otvoreno pokazuje u svojim TV emisijama, Gordon Remzi je ponovo uspio da privuče pažnju. Iznenadio je milione gledalaca kada je otkrio kako izgleda obrok za koji bi volio da mu bude posljednji u životu. Često je isticao da se "nikada ne bi spustio na nivo brze hrane", a to je glavni razlog zbog kojeg sada njegovi obožavatelji bruje o njemu.

U nedavnoj epizodi Jutjub serijala "Last Meals by Mythical Kitchen", Remzi je otkrio svoj "idealan" posljednji obrok, a jedno od jela bilo je veliko iznenađenje. Za svoj posljednji obrok naveo je sljedeća jela: engleski doručak, piletinu na puteru, pileća krilca 'Buffalo', goveđi 'wellington' po sopstvenom receptu, džin i tonik 'Monkey 47', puding od karamele sa sladoledom od vanile i prženu 'Mars' čokoladicu.

Uz sve ovo je naveo i jela brze hrane američkog lanca In-N-Out, posebno njihov dupli hamburger. Komentarišući video, korisnici društvenih mreža bili su potpuno šokirani kada su saznali za Remzijevu ljubav prema restoranu brze hrane, a jedan korisnik je na platformi X.com rekao: "Činjenica da je burger In-N-Out dio poslednjeg obroka Gordona Remzija je luda za mene".

Drugi su dijelili slične stavove i čudili se izboru, uzevši u obzir njegove česte kritike brze hrane. Remzi je čak priznao da je uzeo inspiraciju od In-N-Out-a da napravi svoje hamburgere. Pogledajte kako je izgledala ova emisija:

Gordon Remzi o poslednjem obroku u životu
Izvor: YouTube/Mythical Kitchen

(MONDO)