Stil

RUŽNE CIPELE POSTAJU NAJPOPULARNIJE ZA PROLJEĆE 2024?! Ako se to desi, Kajli Džener je kriva (ANKETA)

Kajli Džener se pojavila u najružnijim cipelama za koje se mnogi nadaju da neće postati popularne.

Izvor: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Čuvena milijarderka pojavila se u popularnom restoranu Catch Steak u se*sepilnom izdanju, ali izgled je pao u drugi plan. Kajli Džener je proslavila lansiranje brenda Sprinter, a za ovu priliku je izabrala zahtjevnu lateks haljinu. Dubokog dekoltea i pripijena uz tijelo, haljina je istakla prepoznatljivu figuru. Ipak, atributima su pažnju ukrale cipele.

Na mrežama ih već zovu "najružnijima ikada". Riječ je o providnim cipelama na štiklu koje izgledaju kao da su napravljene od gume. Mnogi su istakli da ih podsjeća na prezervativ, kao i da se nadaju da Kajli neće uspjeti u namjeri da popularizuje ovaj model. Proljeće je pred nama, a svi znaju da je dovoljno da jedna članica porodice Kardašijan-Džener iznese novitet i na taj način utiče na milione djevojaka širom svijeta.

Izvor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ja ne mogu da shvatim da imaš milijarde, a izabereš ove cipele", "Meni su odvratne", "Teško nama ako postanu glavni trend", "Ne bih obula ove cipele ni da mi plate", "Šta je ovdje lijepo?", "Izgleda kao da ima prezervative na stopalima", pisali su mnogi. Ukoliko ove cipele počnete da viđate na mnogim djevojkama, znate ko je kriv. Da li se vama dopadaju?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)