Stil

Znate li za ovaj trik? Kako da suv hleb opet bude svež "za sekund"

Autor Nataša Petrović

Ne jede vam se osušeni hleb, a žao vam je da ga bacite? Uz ovaj trik će opet biti svež!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/PineappleStudios

Koliko puta vam se desilo da se hleb jednostavno osuši, i onda vam je žao da ga bacite jer nije ubuđao, a baš vam se ne i jede takav?

Jedna žena je u Facebook grupi otkrila trik pomoću kojeg osušeni hleb "za sekund" postaje svež, i time oduševila mnoge!

"Trudim se da bacam što manje hrane, a često mi ostaje hleb koji se osuši. Moja mama mi je otkrila trik koji zaista radi", objavila je ona.

Sve što treba da uradite je da zagrejete rernu na 200 stepeni, a hleb pokvasite vodom.

"Stavite hleb pod mlaz vode da ga nakvasite, a zatim stavite u zagrejanu rernu na nekoliko minuta. Zaista, ukus mu je kao da je tek ispečen, veoma svež".

Mnoge je ovaj trik potpuno oduševio i kažu da jedva čekaju da ga probaju, a ima i onih koji kažu da se ovim trikom služe odavno.

Tagovi