Postao hit!

Otac u Viber grupi predložio da razrednici kupe stan: "I jedan za direktorku, pamtiće nas do kraja života"

Autor Dragana Božić

Jedan otac vidno iznerviran megalomanskim prijedlozima roditelja na temu šta kupiti razrednici za kraj godine iznio neobičan prijedlog!

Izvor: iStock/Getty Images Plus/Kerkez/Twitter/Printscreen

Posljednjih godina aktuelne su roditeljske grupe na Viber-u, gdje se majke i očevi dogovaraju oko raznih stvari, između ostalog i oko kupovine pokona za 8. mart, kraj školske godine...

I dok neki roditelji žele što luksuznije poklone, ima onih koji "lude", što od grupa, što od prijedloga drugih roditelja, a primjer za to je jedan otac kojem su se očito smučile megalomanske želje i prijedlozi, pa je iznio veoma sarkastičan prijedlog.

"Ja sam mislio ovako. Da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo platu na istom mjestu, i onda da podignemo stambeni kredit i kupimo dvije garnisere (garsonjere) - jednu za direktorku, a drugu za razrednu. To će svakako da im ostane vječna uspomena na nas i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo da pitamo i djecu šta misle o tome, a možda nema potrebe, složićete se. Molim vas da iznesete svoje prijedloge", napisao je u on u tvitu koji je postao vrlo popularan i izazvao mnoštvo komentara.

Izvor: Twitter/Screenshot

Iako je ovaj tata bio ironičan, iz komentara drugih roditelja može se zaključiti da su roditelji zaista svašta kupovali učiteljima i nastavnicima – od laptopa, preko nakita od bijelog zlata, do vaučera u skupocjenim buticima.

I kako ističu roditelji, neke prosvjetne radnike bude stid kada dobiju skupe poklone te se ojsete neprijatno, ali ima i onih koji se vrlo vidno obraduju i rado ih prihvate.

(MONDO)