Da li biste probali?

Šejk od Kortni Kardašijan "topi" kilograme

Autor Teodora Boškovski

Sestre Kardašijan redovno kače na mrežama trikove za mršavljenje. Doktorka je probala šejk od avokada po receptu Kortni Kardašijan I otkrila da li deluje.

Izvor: Profimedia/instagram/thefoodmedic

Sestre porodice Kardašijan su poznate po tome koliko vode računa o svom tijelu, a najviše o zdravoj ishrani. Zdrav način života im je jača strana i redovno na društvenim mrežama objavljuju različite savjete i trikove za mršavljenje.

Pa tako, jedan od tih savjeta je podjelila i Kortni Kardašijan. U pitanju je šejk od avokada koji je najviše pila tokom karantina usljed pandemije korona virusa, i to nakon svakog treninga.

Doktorka Hezel Voles, skoro je probala Kortnin šejk i komentarisala koliko je on zapravo zdrav, ali i ukusan. Ili možda nije. Reklo bi se da nije bila nešto oduševljena , s obzirom da je dala ocijenu tri od 10 na njegov ukus.

Recept za šejk od avokada se sastoji od tri sastojka: avokada, kokosovog mleka i meda. Doktorka je odlučuila da pomješa ove sastojke i proba famozni šejk koji topi kilograme. Nakon što ga je probala rekla je kako ukus nije baš sjajan, ali da posjeduje sve sastojke koji su zrdavi za organizam.

Avokado je inače poznat kao bogat izvor nezasićenih masti. Međutim, nakon vježbanja dokorka kaže kako nije najbolja opcija. Ipak, ova tri sastojka u šejku ne posjeduju dovoljno ugljenih hidrata i proteina koji pomažu u stvaranju zaliha glikogena i izgradnji mišića. Zato je ona predložila da ukoliko se odlučite za ovaj recept, da mu dodate i banane i kakao prah koji imaju više proteina. Tost od avokata sa raženim hljebom je još jedan odličan obrok posle napornog treninga.

(MONDO)