Zvijezde i tračevi

Razvodi se Goga Sekulić?! Nakon šest godina braka odlučila da ostavi supruga

Autor Dragana Božić

Domaći mediji pišu da je Goga Sekulić podnijela zahtjev za razvod braka.

Izvor: Pink screenshot

U srpskim medijima odjeknula je vijest da je pjevačica Goga Sekulić navodno odlučila da stavi tačku na svoj šestogodišnji brak i razvede se od 15 godina mlađeg supruga Uroša sa kojim ima sina.

Kako "Kurir" piše, njih dvoje su se navodno rastali još prije šest mjeseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pjevačice i sportiste navodi da njih dvoje već dvije godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

"Nakon vjenčanja Goga i Uroš su živjeli u Cirihu, gdje on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pjevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gdje je boravila i po mjesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije volio da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želio da bude dio estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspijevala da razgraniči posao i privatnost", rekao je sagovornik pomenutog lista i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, prije dvije godine.

Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

"U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vrijeme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora", kaže izvor i naglašava da se pjevačica maksimalno posvetila porodičnim obavezama i da je mnogo toga zapostavila.

"Svirke, snimanja i druženje sa prijateljima svela je na minimum, pa je tako i svoju karijeru pustila niz vodu. Imala je pomoć samo od oca i majke, a često je zbog umora i iscrpljenosti završavala na infuziji. Postala je jako nezadovoljna i usamljena. Kada je odnos sa mužem postao nepodnošljiv, sjeli su i dogovorili se da je razvod najbolje rješenje, te da ne žele da neko ispašta. Dijete će ostati sa Gogom, a otac će ga viđati i pomagati u svemu. Oni se svakodnevno čuju, ali samo zbog potreba njihovog sina", završava on za Kurir.

Goga Sekulić se ovim povodom još uvijek nije oglašavala za medije.