Zvijezde i tračevi

Goca Tržan o haosu zbog razvoda: Prošla sam kao bos po trnju!

Autor Dragana Božić

Goca Tržan je otvoreno govorila o periodu s kojim se tada teško nosila.

Izvor: Kurir televizija

Prošlo je jedanaest godina otkako se Goca Tržan razvela od Ivana Marinkovića, sada učesnika Zadruge koji je i u rijalitiju govorio o razvodu, a tada je prošla kroz težak period zbog raznih priča koje je, kako i sama kaže, plasirao u javnost njen bivši suprug.

"U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sjedio Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je prije neki dan tvitovao 'Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža'. Pored njega sjedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti, na šta sam ja rekla: 'I šta ćemo sad?'", ispričala je Goca Tržan i naglasila da mnoge vijesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

"Znači, ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr**a, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želio da čuje moju stranu, jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd", ispričala je Goca na K1 televiziji.

Danas je u srećnom braku s Radomirom Rašom Novakovićem i ponosna majka ćerke Lene. 

Tagovi