Zvijezde i tračevi

Kija Kockar se bacila na učenje: Upisuje Pravni fakultet

Autor Branka Bajić

Kristina Kija Kockar je odlučila da proba da upiše Pravni fakultet ove godine, jer joj je oduvijek bila želja da bude pravnica.

Izvor: M.M./ATAIMAGES

Kristina Kija Kockar postala je poznata tokom učešća u rijalitiju Zadruga 1, gde je ušla kao prevarena supruga i bivša stjuardesa. Nakon razvoda je postala i jpevačica i pisac, a sada želi da se oproba i kao pravnica, pa vrijedno radi na tome da upiše Pravni fakultet.

Na Instagramu se već pohvalila kako uči istoriju, a objavila je i da je posjetila fakultet kako bi se informisala o svemu i predala potrebnu dokumentaciju. Ovih dana greje stolicu i priprema se za polaganje ispita, a i sama je otkrila da joj je bila želja da studira pravo, pa će probati da upiše Pravni fakultet u Beogradu.

Izvor: Instagram/kijakockar

"U junu polažem prijemni ispit na Pravnom fakultetu, ovih dana učim istoriju! Kada sam išla da predam papire, videla sam mnogo studenata koji su bili pod stresom i zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to. Ali, pošto se prvi fakultet uglavnom završava da bi roditelji rekli da njihovo dijete ima fakultet, sada nemam nikakav pritisak", izjavila je Kija Kockar.

(MONDO/Informer)