Zvijezde i tračevi

OSUĐENA ZVIJEZDA SERIJE "VESELE SEDAMDESETE" - Izveli ga u lisicama, prijeti mu ROBIJA od 30 godina!

Autor Dragana Božić

Zvijezda čuvene serije "Vesele sedamdesete", glumac Deni Masterson, koji je igrao Hajda, osuđen je za silovanje dvije žene!

Izvor: YouTube/screenshot/EvgeneDV

Glumac Deni Masterson, kog smo gledali u ulozi Stivena Hajda u hit seriji, optužen je za silovanja tri djevojke koja su se desila prije dve decenije, a na suđenju je proglašen krivim za dva od pomenuta tri slučaja. Kako se navodi porota je donijela odluku u dva slučaja silovanja, dok u trećem nije.

Deni je iz sudnice izveden u lisicama, njegova žena je plakala, a čuvenom glumcu prijeti kazna zatvora od 30 godina.

Njegovo prvo pojavljivanje pred sudom bilo je prije šest mjeseci kada su i pristigle optužbe za silovanje tri žene koje je upoznao u sajentološkoj crkvi, čiji je i sam član. Njega su tri žene optužile i da ih je drogirao, stavljajući im narkotike u piće u periodu između 2001. i 2003. godine i da se sve dešavalo u njegovoj vili u Los Anđelesu sa namjerom da ih siluje. 

Izvor: Youtube/ KTLA 5/Screenshot

On bi se, zatim, pozivao na svoju istaknutost u sajentološkoj crkvi kako bi izbjegao posljedice. Advokat tužilaštva je rekao da je glumac omamljivao žrtve drogom kako bi stekao kontrolu i onemogućio im pravo i mogućnost da ga odbiju - "Ne želite da imate intimne odnose? Nemate izbora. Optuženi pravi taj izbor za ove žrtve. I on to čini iznova i iznova", izjavio je tužilac za tamošnje medije.

Masterson se izjasnio da nije kriv za silovanje tri žene u svojoj kući između 2001. i 2003. godine, a njegov advokat je rekao porotnicima da je važno razmotriti nedosljednosti kada su iskazi žena u pitanju.

Izvor: YouTube/JonGon Productions/screenshot