Zvijezde i tračevi

Obrisani intervju komičara optuženog za SILOVANJE: Rasel Brend se ŠALIO sa zlostavljanjem djece i napastvovanjem žena

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Isplivao obrisani intervju Rasela Brenda, komičara optuženog za silovanje više žena. Najmlađa je bila tinejdžerka, imala je samo 16 godina.

Izvor: YouTube/Russell Brand

Komičar i voditelj Rasel Brend, kojeg je više žena optužilo za silovanje, opet je u centru interesovanja javnosti nakon što je isplivao stari intervju u kojem govori o napastvovanju žena.

U intervjuu koji je dao 2013. godine, Rasel Brend pričao je u šaljivom tonu o se*sualnom nasilju nad ženama i djecom. Jedna od žrtava koje su ga prijavile u trenutku napastvovanja je imala samo 16 godina.

"O da, silovao sam nekoga. Poslije sam je ubio", rekao je Brend u intervjuu koji je u međuvremenu obrisan sa sajta YouTube.

"Starim Grcima nije smetalo što imaju se*s sa djecom, bili su baš pametni. Tada su smišljali matematiku, i smisle trougao, i onda to dijete ... trouglom. Ne ne, to je previše", smijao se Brend u obrisanom videu.

Izvor: YouTube/Russell Brand

"Pogledajte žene u publici, čak i okvirna procjena bi bila da sam spavao sa polovinom njih", rekao je on.

Za sada, četiri žene su istupile i objavile da ih je Rasel Brend silovao ili zlostavljao. Najmlađa od njih imala je samo 16 godina i do najsitnijih detalja je opisala zlostavljanje koje je doživjela.

(MONDO)