Zvijezde i tračevi

Ležerno izdanje i torba od skoro 2.000 evra: Jelena Đoković uhvaćena u Sarajevu (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Jelena Đoković posjetila je Sarajevo, te iskoristila slobodno vrijeme da prošeta Baščaršijom.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

Jelena Đoković stigla je u Sarajevo i iskoristila slobodno vrijeme da prošeta Baščaršijom prije prijekcije filma "Mudrost traume" Gabora Matea.

Tokom šetnje je izvadila telefon, te na svom Instagram profilu podijelila snimak napisavši: "Pogodite gdje smo." Supruga najboljeg tenisera svijeta odabrala je ležernu kombinaciju koju je iskombinovala sa "trenč" kaputom i torbicom brenda "Luj Viton" koja vrijedi nešto manje od 2.000 evra.

Pogledajte Jelenu u Sarajevu, ali i komade garderobe i aksesorara o kojima pričaju mnogi:

Projekciju pomenutog filma organizovala je "Novak Đoković Fondacija" u okviru programa "Podrška, ne perfekcija". Biće prikazan i u drugim gradovima širom Balkana, a organizovani su i paneli u kojima će učestvovati i Jelena. U filmu "Mudrosti traume" putujemo zajedno s ljekarom, autorom bestselera i dobitnikom "Ordena Kanade" Gaborom Mateom da bismo istražili zašto se zapadno društvo suočava s povećanim brojem psihičkih poremećaja i hroničnih bolesti.

"Gabor Mate je neko od koga možemo puno da naučimo i zaista se radujemo što ćemo s njim obići nekoliko zemalja u regionu i omogućiti svim zainteresovanim ljudima da se upoznaju s njegovim radom. 'Novak Đoković Fondacija' će i u budućnosti nastaviti da bude pokretač važnih društvenih tema u regionu i učinićemo sve da opravdamo poverenje mnogih divnih ljudi koji podržavaju naš rad", rekla je Jelena ranije.

Ovo je filmsko putovanje sa čovjekom koji je svoj život posvetio razumijevanju veze između bolesti, zavisnosti, traume i društva u kojem živimo.