Zvijezde i tračevi

Pomiješala zastave Brazila i Palestine: Kim Kardašijan "znanjem" izazvala prozivke na TikToku VIDEO

Autor mondo.ba

Kim Kardašijan je tokom lajva na TikToku sa svojom najstarijom ćerkom Nort Vest pomešala zastavu Palestine zastavom Brazila!

Izvor: Shutterstock

Na internetu se pojavio novi "biser" rijaliti zvijezde. Kim Kardašijan se nakon pauze na društvenim mrežama uključila u prenos uživo s desetogodišnjom Nort, kako bi se družile s fanovima i odgovarale na njihova pitanja.

Kako je trenutno sukob na Bliskom istoku u fokusu svjetske javnosti, desetine gledaoca počeli su u komentarima da šalju palestinsku zastavu u znak solidarnosti s civilima zarobljenim u Gazi. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, Nort je to primijetila pa upitala: "Kakva je to zastava?" Na to joj je Kim samouvjereno odgovorila: "To je Brazil. Odatle je Nejmar, jer trenutno pričamo o fudbalskim stvarima."

Ubrzo nakon toga, Kim je rekla Nort da se odjavljuje s TikToka kako bi umjesto toga, nastavila s pitanjima i odgovorima na "X"-u. Gledaoci lajva su ostali zapanjeni očiglednom greškom, a snimak se ubrzo proširio internetom. "Zar Kim zaista ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?" upitali su neki u čudu, u komentarima ispod videa, pa su je ubrzo počeli ismijavati. "Nadam se da Nort ne uči od kuće!" napisao je neko.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu, sugerišući da je namjerno lagala kako bi zaštitila Nort od potencijalnog saznanja o užasima koji se događaju u ratu. "Ona štiti svoje dijete. Nort je dijete bez obzira na to koliko je poznata", komentarisao je jedan korisnik.

(MONDO)