Zvijezde i tračevi

Smuvao poznatu glumicu: Damiano David ima novu djevojku

Autor Katarina Bojović

Italijanski pjevač Damijano David uhvaćen je sa novom djevojkom.

Izvor: Profimedia

Nakon što je on i njegova grupa koja nosi naziv "Maneskin" donijela pobjedu Italiji na Evroviziji 2022. godine, pjevač Damijano David u žiži je interesovanja svih svjetskih medija.

Kako su brzo stekli planetarnu slavu i održali koncerte širom sveta, italijanskog dasu paparaci prate u stopu, a tako su ga nedavno ulovili i u prevari. Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se on ljubi sa drugom djevojkom. Poručio je da mu je žao zbog takvog razvoja događaja, pa saopštio da je raskinuo dugu vezu sa Đorđom Soleri.

Oprostio se sa bivšom i definitivno nastavio dalje. Damijano David sada je uhvaćen sa novom cicom i to poznatom glumicom Dav Kameron. Atraktivna glumica viđena je sa Damijanom (24) prije nekoliko dana kako odlaze sa koncerta benda "Maneskin" i ulaze zajedno u automobil. Sve se dešavalo u Sao Paulu u Brazilu.

Dav Kameron bila je i na njujorškom koncertu popularne grupe u septembru ove godine, a prošlog mjeseca odjeknula je priča da su se ljubili na jednoj zabavi. Fan "Manskina" otkrio je na Instagramu da je glumica ručala sa bendom na plaži, tokom boravka u Brazilu.

Pogledajte fotke:

BONUS VIDEO:

(MONDO)

Tagovi