Zvijezde i tračevi

BIJELA VILA OPASANA ZIDINAMA! Ovako izgleda dom Ražnatovića u Titelu!

Par odgaja sinove u Titelu, gdje živi Bogdanina porodica

Izvor: Kurir/A.J.Panić/ATA Images/Antonio Ahel

Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom živi u kući u Titelu, koju su njih dvoje uredili po svojim potrebama. Par se preselio u Titel nedugo nakon vjenčanja, a Veljko je jednom prilikom otrkio da iz Titela putuje u Novi Sad na treninge, a da u Beograd, da nema kuće u Ljutice Bogdana, ne bi ni dolazio.

Njihov dom u Titelu, odakle je Bogdana i gdje i dalje žive njeni roditelji, opasan je zidinama, a na njenom Instagramu se može vidjeti i par slika unutrašnjosti. Bogdana i Veljko sa djecom uživaju u prostranom dnevnom boravku oplemenjenom masivnim namještajem i umjetničkim djelima.

Nekada kuća od cigala i bez fasade, sada je bijela vila opasana visokim zidinama i neobičnom kapijom. U ogromnom dvorištu nalazi se i bazen koji su sagradili kada se Veljko tamo doselio, a izgradili su i mali ljetnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u ljetnjim danima. Nedaleko od njihovog doma, nalazi se i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati.

Veljko je ranije u jednom intervjuu Informeru rekao da je Bogdana "stub" koji održava cijelu porodicu":

"Brine i o meni i djeci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam djecu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je kakva se samo može poželjeti".

(Blic, MONDO)