Zvijezde i tračevi

Adrijana Lima otkrila čime ju je Marko Jarić osvojio

Autor Katarina Bojović

Adrijana Lima je samo jednom govorila o ljubavi sa Markom Jarićem.

Izvor: Profiemdia

Bivši košarkaš Marko Jarić svojevremeno je uspio da osvoji srce najlepše žene svijeta Adrijane Lime koja je potom dobila i srpske papire, a pasoš joj je uručen pod budnim okom svih medija.

U braku su dobili dvije ćerke Sijenu (9) i Valentinu (12), a o ljubavi Marka i slavne manekenke brujao je cijeli svijet. Godine 2008. srpski košarkaš je verio manekenku na njen 27. rođendan, a već sljedeće, 14. februara 2009. izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, država Vajoming.

Srbi su bili ponosni na to što je atraktivna Brazilka pala na zgodnog Srbina, dok su se svjetski mediji pitali ko je mladić koji je osvojio srce nedostižne lepotice. U jednom od intervjua, Lima je otkrila ju je Marko osvojio:

"Predivan je, mislim da je veoma pametan i ima fantastičan smisao za humor. Marko je Srbin, upoznali smo se pre nekoliko godina zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Bila je to ljubav na prvi pogled", počela je priču Adrijana dok joj osmijeh nije silazio sa lica.

Iz ove velike ljubavi dobili su dvije ćerke koje su nazvali Sijena i Valentina. O tome kakav je Jarić kao otac i supruga, Lima je govorila samo u superlativu.

"On je divan otac i divan suprug. U svemu mi pomaže i podržava me. Ja sam veoma srećna žena", tvrdila je Lima.

Sedam godina kasnije stavili su tačku na svoju ljubav. Vijest o razvodu saopštili su zajedno, a onda su u javnosti krenule da kruže različite priče o razlozima za krah braka.

Od potencijalnog neverstva Jarića, do njenog rasipništva teorija je bilo mnog, a uprkos brojnim spekulacijama o razlozima kraha ljubavi njih dvoje demantovali su sve navode.

(MONDO)