Zvijezde i tračevi

Hale Beri podijelila urnebesan snimak iz svlačionice

Autor Anja Konstantinović

Snimak koji je Hale Beri objavila na društvenim mrežama izazvao je haos i lavinu komentara.

Izvor: Instagram/halleberry/printscreen

Jedna od najatraktivnijih glumica i dobitnica Oskara,Hale Beri (57) napravila je kolaps na mrežama kada je objavila sliku iz lifta u kom je pozirala u čipkanom donjem vešu, a sada je snimkom iz garderobe pokazala i više od toga. Nju su snimali dok se borila da izađe iz veoma tijesne garderove u čemu joj je pomagala stilistkinja Ana. 

Iako je mnogima ova borba djelovala bolno, čini se da su se Hale Beri i Ana ludo zabavljale, a slavna glumica je pokazala i ono što nije trebalo.

U jednom trenutku Hale su ispale i grudi, a stilistkinja se u svojoj borbi da zaustavi smijeh zapitala ko je dizajnirao ovako nezgodan i uzak kostim: "Ana, možda ćemo morati da prekinemo ovo sr*nje", našalila se Hale, dok se drama oko svlačenja nastavljala.

Nakon što su uspjele da oslobode njenu jednu ruku, Ana je došla na ideju da joj poliže drugi lakat kako bi majica lakše skliznula, a snimak je izazvao lavinu komentara i smijeha. Hale Beri je ponosna majka dvoje djece koja je u drugoj polovini šeste decenije života i izgleda fenomenalno, što je i pokazala i ovim videom.

Hale Beri je 2013. godine stala na "ludi kamen" s Olivijerom Martinezom, a samo dvije godine kasnije odlučili su da se rastanu. Međutim zvanični razvod usljedio je tek osam godina kasnije, jer nisu mogli da se dogovore oko starateljstva. Glumica mora Martinezu mjesečno da plaća 8.000 dolara alimentacije, a od 2020. je u vezi sa Vanom Hantom.

BONUS VIDEO:

(MONDO)

Tagovi