Zvijezde i tračevi

KLINTU ISTVUDU UMRLA DJEVOJKA: Oskarovac se oglasio vidno potresen

Dugogodišnja partnerka Klinta Istvuda, Kristina Sanadera, preminula je u 61. godini.

Izvor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljenom glumcu Klintu Istvudu preminula je dugogodišnja partnerka Kristina Sandera sa kojom je u vezi od 2014. godine. 

Imala je samo 61 godinu, a nakon tragičnih vijesti Istvud se oglasio i oprostio se od nje kratkom izjavom. 

- Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati - rekao je glumac, a mnogi su bili u šoku zbog ovako šture posvete, iako su pravdali to šokom i bolom zbog gubitka.

Izvor: Shutterstock/s_bukley

Podsjetimo, Istvud i Sandera godinama unazad su živjeli na ranču u Kalifroniji, ali ga to nije sprečavalo da i dalje na javnim događajima flertuje sa damama koje se tu nađu.

Istvud koji je tokom svoje glumačke i rediteljske karijere zaradio 375 miliona dolara i ostavio niz kultnih filmova u naslijeđe, pažnju javnosti privlačio je i svojim burnim, skandaloznim ljubavnim životom, te je čak i sadašnju djevojku upoznao dok je bila hostesa u njegovom hotelu.

Izvor: AKM IMAGES / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jednom prilikom je ispričao da ga je ona smirila, no glumac više ne pomišlja na brak, ma koliko da voli sadašnju izabranicu i ma koliko da je to njoj želja.

"Klint ne vidi smisao u ponovnom braku. On voli Kristinu, ali mu brak nije potreban", rekao je izvor blizak paru.

Izvor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Klint je svojevremeno rekao da je njegova sadašnja djevojka Kristina prva žena koja nije sa njim zbog slave. Prije njega je doživjela traumatično iskustvo jer je bila udata za nasilnika.

(Mondo)