Zvijezde i tračevi

Najbogatiji sportski agent zaprosio Adel, ovo su detalji

Autor Katarina Bojović

Pjevačica Adel se vjerila, a svadba se navodno očekuje sljedeće godine.

Izvor: YouTube/Saturday Night Live

Popularna pjevačica Adel se vjerila sa sportskim agentom Ričom Polom.

Nakon mjeseci spekulacija da su već uveliko u braku, vijest o vjeridbi obišla je cijeli svijet. Rič je navodno zaprosio Adel u njenom rodnom Totenhemu,  a srećnu vest je Adel odmah podijelila sa svojim prijateljima i porodicom.

"Rič je planirao da prosidba bude u njenom rodnom gradu i poklonio joj je nevjerovatan dijamantni prsten od četiri karata", otkrio je izvor pa dodao da se veliko vjenčanje može očekivati već sljedeće godine, piše Dailymail.

Izvor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je zajedno od 2021. godine i često su bili u centru pažnje zbog svojih javnih nastupa. Adel je istakla da je Rič idealan partner za nju i da su savršeni jedno za drugo.

Osim toga, mnogi su opazili da Adel već nosi dijamantni prsten godinu dana, ali ona je demantovala da je to vjerenički prsten pa priznala da jednostavno voli vrhunski nakit. Inače, par je objavio svoju vezu u julu 2021, kada su zajedno sedeli pored terena na NBA utakmici.

Izvor: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Pjevačica se još 2016. preselila u Los Anđeles, a s Ričijem je kupila vilu glumca Silvestera Stalonea na Beverli Hilsu u vrednosti od 58 miliona dolara. Veći dio su srušili do temelja u velikoj obnovi, ali su malo toga renovirali.

Pogledajte ih zajedno:

 (MONDO)

Tagovi