Zvijezde i tračevi

Jednim potezom pokazala da je prirodna ljepotica: Pevačica objavila slike iz djetinjstva, i sada je sve jasno

Autor mondo.rs

Lena Kovačević spada u jednu od najljepših pevačica sa ovih prostora, a da li je sve na njoj prirodno - doakazala je slikama iz mladosti.

Izvor: Instagram/lenakovacevic_official

Džez umjetnica Lena Kovačević (42) važi za jednu od najljepših žena na Balkanu, koja, uprkos trendu koji je zavladao među srpskim pjevačicama, nije imala estetske korekcije na tijelu i licu, već neguje prirodan izgled.

Jednom prilikom je ispričala da nosi teret svoje ljepote. "Treba da stekneš povjerenje da umeš i da pevaš i da si dobar prijatelj i da si super mama i da si odlična ćerka i da si dobra žena, ti stalno moraš da dokazuješ da pored nekog pristojnog izgleda imaš još neke kvalitete. Lijepim ženama se manje vjeruje to je problem. Ima jedna divna rečenica koju je moja majka uvijek govorila, lijepa žena je uvek kriva... ", rekla je Lena za "Scenu".

A sada je pokazala kako je izgledala sa 18 godina. Lena je tada imala jedino drugačiju boju kose - smeđu, ali njene crte lica i prirodna ljepota su ostali isti i samo su se godinama nadograđivali.

Izvor: Instagram/lenakovacevic_official

"Ta muzika", napisala je uz fotografije iz mladosti, dok su u pozadini išle pjesme iz perioda devedesetih.

Izvor: Instagram/lenakovacevic_official

Lena je jednom prilikom objasnila kako održava svoj fizički izgled: "Imam taj problem sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne vjeruju, ali tako je. Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbjegavam slanu hranu, naročito u večernjim satima, i naravno sport. Plivanje mi dosta pomaže ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim i sa niskim pritiskom", ispričala je nedavno za domaće medije.

Pogledajte još Leninih fotografija u galeriji:

Bonus video:

Možda će vas zanimati