Zvijezde i tračevi

Krenuo u lov na aligatore pa "ulovio" poznatu ljepoticu: Svi se pitaju ko je novi dečko Lane Del Rej?

Autor mondo.rs

Ljubavni život omiljene kantautorke, Lane Del Rej, ponovo je u centru pažnje, evo i zbog čega!

Izvor: Twitter/br0klynbeaches

Lana Del Rej (39) navodno je u vezi sa izvesnim Džeremijem Dufrinijem, i ovo bi bila samo još jedna vijest o novoj ljubavi poznate pjevačice, da nije u pitanju jako neobično zanimanje njenog novog izabranika.

Džeremi je lovac na aligatore iz Luizijane, i otac dvoje djece, koji radi kao vodič na turama kojima se turisti voze čamcima po močvarama Luizijane prepunim aligatora, piše DailyMail.

Par je viđen kako se drži za ruke u nedjelju 25. avgusta, pred Lanin koncert na Leeds festivalu, a zatim u šopingu u Londonu, da bi kasnije bili primijećeni na večeri u lokalnom pabu. Iako je veza nova, njihovo poznanstvo traje već pet godina.

Džeremi i Lana, upoznali su se kada je pjevačica krenula na jednu od njegovih tura još u martu 2019. "Džeremi je dozvolio da budem kapetan na brodiću Arthur’s Air Boat Tours-a", napisala je tada uz nekoliko zajedničkih fotogarfija na Fejsbuku.

Superzvijezda, koja je "teška" 30 miliona dolara, takođe je osvanula na Džeremijevom instagramu, koji je zaključan, uz riječi: "Nikada ne znaš na koga možeš naletjeti na jednom od mojih brodova.. bilo mi je zadovoljstvo Lana", otkriva DailyMail.

Ipak, nakon toga su im se putevi razdvojili, a Lana je bila u nekoliko veza - sa Šonom Larkinom, sa kojim je raskinula 2020. Zatim je bila vjerena za pjevača Klejtona Džonsona, koga je navodno upoznala na dejting aplikaciji, a kasnije je povezivana sa Džekom Donohuom i Evanom Vinikerom, a za koga se takođe šuškalo da je bila vjerena. 

Pomenuti medij navodi, da su klijenti njenog novog dečka na ovim turama bila još neka pozna lica, poput: Kejt Hadson, Eme Roberts i Glen Pavel. Džeremi ima dvije ćerke iz prethodne veze, a za sada veza sa pjevačicom još uvijek nije potvrđena. Na njegovom TikTok nalogu može se videti jedan od bliskih susreta sa aligatorom:

Izvor: TikTok printscreen / jeremy.dufrene

Pogledajte još fotografija Lane Del Rej u galeriji: 

(MONDO.RS)

Možda će vas zanimati

Tagovi