Zvijezde i tračevi

Ko je fatalna crnka kraj Milana Marića: Glumac na crvenom tepihu u društvu prelijepe djevojke

Na otvaranju Plave dvorane u Sava centru popularni glumac se pojavio ruku pod ruku sa tajanstvenom ljepoticom.

Izvor: Nemanja Nikolić

Spektakularno otvaranje Plave dvorane Sava Centra okupilo je veliki broj poznatih, a među prvima je na svečani događaj pristigao upravo popularni glumacMilan Marić.

On je okupljenim novinarima pozirao sa ogromnim osmijehom, a uskoro se kraj njega pojavila i "misteriozna crnka" koja je hipnotisala sve svojom ljepotom.

Izvor: Nemanja Nikolić

Međutim, nije trebalo mnogo da bi se saznalo o kome je riječ. Prelijepa mlada dama je zapravo Kristina Milinčić, izuzetno uspješna i moćna žena, i generalna direktorka Sava Centra.

Izvor: Nemanja Nikolić

Ova prelijepa dama zadužena je da novo ruho čuvenog Sava Centra dobije glamuroznu notu.

Podsjetimo, Sava centar, jedan od najznačajnijih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u Beogradu, svoj novi izgled duguje rekonstrukciji koja je počela ubrzo nakon što je Delta holding kupila objekat za 17,54 miliona evra.

Nakon što su prošle godine završene rekonstrukcije prve dvije zone, otvaranje Plave dvorane označava završetak obnovljene kulturne zone. Nova Plava dvorana sada nudi 4.050 sjedišta, uključujući VIP lože, čime je povećan kapacitet u odnosu na prethodnih 3.672 sjedišta. Iako će konkretni detalji o tehničkim unapređenjima biti otkriveni na otvaranju, očekuje se da će dvorana biti opremljena najnovijom tehnologijom.

Pogledajte ko je još bio na otvaranju Plave dvorane:

(Kurir.rs/ Mondo)

Tagovi