Zvijezde i tračevi

Toples i halteri: O vrućim scenama Jelisavete Orašanin bruji cijela region

Jelisaveta Orašanin glumi djevojku niskog morala u seriji "Močvara".

Izvor: https://instagram.com/jagodenamagli/

Jelisaveta Orašanin, koje je nedavno pokidala fotkama u miniću, sada je na meti komentara zbog uloge u seriji "Močvara".

Prve dvije sezone TV serije “Močvara” privukle veliku pažnju publike, već poznati kreatori serije Oleg Novković i Milena Marković, pred TV publiku donijeli su osam završnih epizoda ovog ostvarenja. Prva nova emoitovana epizoda prikovala je gledaoce za male ekrane, te svi uveliko pričaju o vrelim kadrovima Jelisavete Orašanin. 

U ovim scenama Jelisaveta je u svjetlucavom brushalteru i mini suknji, a u jednom trenutku je pokazala i golu zadnjicu. Glumica je sve vrijeme bila na visini zadatka, a gledaoce je oduševila i njena izvajana figura.

Pogledajte fotke:

Jelisaveta je nedavno govorila o svojoj ulozi:

"Igram Svetlanu, djevojku koja je u vodama prostitucije koja biva umiješana u jedno veoma misteriozno i čudno ubistvo svog klijenta. I onda, tokom epizoda, mi otkrivamo dosta tajni koje Svetlana ima, što mračnih, što nekih njenih najemotivnijih trenutaka. I onda je meni kao glumici bilo jako zabavno da dotaknem taj mulj koji ovaj lik nosi, a i da dotaknem te najveće i najosjetljivije emocije koju jedna žena može da ima i koju jedan lik kao što je ona može da osjeti", objasnila je Jelisaveta u razgovoru za Tanjug reflektor.

(MONDO/ Blic)