Zvijezde i tračevi

Sve je pobijedio, ali godine ne: Slavni Čak Noris gazi 9. deceniju, sada ga ne biste prepoznali

Čak Noris pokazao je kako je ostario i osijedio, a šale na lični račun nisu izostale.

Izvor: MWP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Legenda velikog platna i teksaški rendžer koji je harao malim ekranima devedesetih Čak Noris, nedavno je napunio 84 godine.

Čak Noris, o kojem su ispričani brojni vicevi i "legende" koje opisuju njegove "moći", neporaženi je karate šampion koji je jednom prilikom istakao da nije planirao da postane glumac. Njegove vještine su zapazili agenti i Čak Noris je postao jedan od najomiljenijih, i najopasnijh likova koji je filmska kamera vidjela.

Iako ga dugo vremena nismo vidjeli u javnosti, Čak Noris se pojavio, ni manje ni više nego u teretani, a njegovi fanovi ostali su šokirani koliko je ostario.

Kako se može vidjeti na videu, koji je glumac objavio na svom Instagram profilu, Norisa su stigle godine, ali izgleda samo posmatrajući njegov fizički izgled jer mu snage očito ne manjka, što je dokazao i masivnim tegovima koje je podizao.

"Priča se da će, nakon što završim sa vježbom, tegovima trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je ljeto odlično i da će vam takva biti i cijela godina", našalio se kratko Noris.

(MONDO)

Tagovi