Zvijezde i tračevi

Kraljicu Elizabetu šokiralo kako žive: Zavirite u dom princa Vilijama i Kejt, uložili 1,5 miliona funti

Autor Bojan Jakovljević

Zavirite u kraljevski dom - vilu u kojoj žive Kejt Midlton i princ Vilijam.

Izvor: YouTube/The Prince and Princess of Wales/screenshot

Kejt Midlton pojavila se nakon višemjesečnog odsustvovanja iz javnosti, i podijelila da je završila sa hemioterapijama, ali da se njeno "putovanje kroz borbu sa karcinomom" nastavlja.

O videu koji je objavila priča cijeli svijet, a princ i princeza su prvi put pružili uvid u svoj život i svakodnevicu. U videu se vidi kako kraljevski par uživa u intimnim trenucima sa svojom djecom u šumi u blizini svoje kuće i unutar svoje vile. Kako bi je doveli u stanje u kojem je sada, Vilijam i Kejt su se odlučili za kompletno renoviranje koje je navodno koštalo 1,5 miliona funti.

Vila ima 10 spavaćih soba, bazen i teniski teren, dok je renoviranje uključilo i dodatne sigurnosne mjere poput sadnje drveća oko imanja, kao i premještanje glavnog prilaza preko polja ispred kuće i pomjeranje glavnih vrata nešto dalje niz prilaz. Riječ je o renovaciji interijera koja je navodno zbunila pokojnu baku princa Vilijama, kraljicu Elizabetu.

Oni su premjestili kuhinju i pozicionirali je na samu sredinu doma. Pokojna kraljica navodno je komentarisala: "Neobično je što svi žive u kuhinji, koriste samo jednu sobu!"

Zavirite u unutrašnjost kraljevske vile: