Zvijezde i tračevi

Obukla providnu haljinu: Kasandra napravila lom na beogradskom splavu

Autor Ivana Lazić

Glumica Koraima Tores boravi u Beogradu zbog angažmana u seriji "igra sudbine", a večeras je u njenu čast priređena žurka na jednom beogradskom splavu.

Izvor: MONDO, Katarina Bojović

Glumica Koraima Tores, doputovala je u Beograd zbog angažmana u domaćoj seriji "Igra sudbine". Poznatu Kolumbijku, publika je zavoljela kao glavnu glumicu popularne telenovele "Kasandra".

Večeras je u njenu čast priređena žurka na jednom beogradskom splavu gdje je bila cijela glumačka postava popularne serije. Vatrena latinoamerikanka pokazala je da itekako umije dobro da se zabavi i podigne atmosferu. 

Čuvena Kasandra se odlično uklopila u ekipu i pokazala kako može sjajnu atmosferu da napravi, te je već prihvaćena od strane glumaca. Ekipa Mondo portala snimila je dijelove slavlja, te se i sami uvjerite kako je to kad Kasandra pravi lom.

Koraima je inače i 1997. godine posjetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponijela je najljepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

Srpska glumica Dragana Mićanović objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju sa poznatom latino američkom glumicom. "Bako uspjela sam!", napisala je Mićalovićeva u svojoj objavi.

 (Mondo.rs)

Tagovi