Zvijezde i tračevi

"Boji se da će iznijeti informacije...": Ešton Kučer u strahu zbog Didija, družili su se decenijama

Strani mediji navode da je Ešton Kučer veoma zabrinut za to kako bi se situacija sa Paf Didijem odrazila na njega.

Izvor: Shutterstock/Dfree/Youtube/CBS News

Proslavljeni glumac Ešton Kučer našao se u žiži skandala nakon što je u fokus došla i njegova povezanost sa reperom Paf Didijem.

Didi, kojem je odbijena ponuda za kauciju, se trenutno nalazi u pritvoru i čeka suđenje, dok Kučer izražava duboku zabrinutost zbog njihovog dugogodišnjeg i bliskog prijateljstva, koje je uključivalo i prisustvovanje žurkama koje je reper organizovao. 

Kako prenose svjetski mediji, Kučer se osjeća prevareno i izmanipulisano. Izvor dodaje da je svjestan rizika da bi Didi mogao iznijeti lažne optužbe o svojim prijateljima kako bi skrenuo pažnju sa sebe.

"Ešton apsolutno žali zbog prijateljstva sa Didijem. Osjeća se izdano i strahuje od mogućnosti da bi Didi mogao iznijeti netačne informacije kako bi se spasio."

Izvor: SBM / PictureLux / Profimedia

Kučer je, prema izvorima, očekivao da bi mogao dobiti sudski poziv još kada su Didiju pretresane kuće ranije ove godine.

"On ne želi da se miješa u ovo, ali zna da je njegovo druženje već značilo umiješanost. Spreman je da sarađuje sa vlastima, jer nema šta da krije", zaključuje izvor.

(MONDO)

Tagovi