Zvijezde i tračevi

Didi djevojkama davao lijek za omamljivanje životinja: Koristi se za umirivanje konja, žrtve nisu imale šanse

Advokat koji zastupa 120 žrtava ozloglašenog repera i sam je bio u šoku kada je pročitao nalaze.

Izvor: Youtube printscreen / MsMojo

Advokat Toni Bazbi koji je nedavno otkrio javnosti da zastupa čak 120 žrtava, među kojima je bilo i dijete od devet godina, u slučaju protiv Šona Kombsa, poznatijeg kao Paf Didi, otkrio je zastrašujuće detalje zlostavljanja. 

On je tokom nedavno održane konferencije za medije vezane za slučaj otkrio da je reper žrtvama "najprije sipao lijek za sedaciju životinja poput konja u piće, a onda ih napastvovao". U pitanju je ksilazin, koji se "vidio" nakon što je izvijesni broj navodnih žrtava testiran.

Izvor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj podatak i samog ga je zatekao.

- Nekoliko ljudi (koje predstavljam) podvrgnuto je testu i droga je bila i te kako pronađena u njihovim sistemima. Za neke možda nikad niste ni čuli. Jedna od takvih je, recimo, ksilazin, za omamljivanje. Prema našim istraživanjima (tima), koristi se za umirivanje konja - prokomentarisao je, pa se prilično zadržao na slučaju jedne, onda, dvadesetogodišnjakinje, koja je bila pozvana na izvjesnu hotelsku žurku repera.

- Bilo joj je drago (što je dobila poziv), pa je otišla. Dobila je onda svoje piće i dalje se više ničega ne sjeća. Toliko je bila loše da je završila u bolnici. U sistemu joj je pronađen kokain, kao i ksilazin - objasnio je onda on, bruji tamošnja štampa.

(espreso.co.rs/ Mondo)

Tagovi