Zvijezde i tračevi

Horejšio Kejn neprepoznatljiv: Paparaco fotke zapalile svijet, nekad bio najplaćeniji glumac, sad prodaje odjeću

Autor Dragana Tomašević

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije "Istražitelji iz Majamija".

Izvor: Profimedia

Glumac Dejvid Karuzo se proslavio ulogom u seriji "Istražitelji iz Majamija", u kojoj je igrao lik Horejšija Kejna, detektiva prepoznatljivog po pogledu i naočarima.

Serija “CSI: Miami” uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone njen glavni junak, Dejvid Karuzo, zarađivao je 375.000 dolara po snimljenoj epizodi i bio jedan od najplaćenijih glumaca na televiziji. Nakon završetka serije koja je otkazana 2012. zbog pada gledanosti, Dejvid Karuzo se povukao iz glumačkog sveta, a poslednjih godina je gotovo neprepoznatljiv.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2023. koje su šokirale obožavatelje. Glumac je izgledao znatno drugačije nego u vrijeme kada je plijenio pažnju na malim ekranima.

Umjesto besprijekornog izgleda, djeluje zapuštenije, sa dužom kosom koja je bila jedini preostali podsjetnik na njegov bivši imidž.
Šta se njemu dogodilo?", "Izgleda kao da ima 80 godina", samo su neki od komentara ljudi koji se pitaju šta se dogodilo s nekadašnjim zavodnikom.

Glumac je prije 2023. u javnosti poslednji put viđen 2017. Nakon što je odustao od glume otvorio je umjetničku galeriju koja se ubrzo zatvorila. Potom je otvorio radnju sa garderobom u Miamiju.

  (Žena Blic, MONDO)

Tagovi