Zvijezde i tračevi

Uhapšena kćerka Klinta Istvuda: Napala momka i pretukla ga, povrijeđen stigao u policijsku stanicu

Autor Anja Konstantinović

Ćerka slavnog Klinta Istvuda pretukla je momka, ostavila ga povrijeđenog, a zatim je uhapšena.

Izvor: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka slavnog glumca Klinta Istvuda, koji je nedavno dobio šesto unuče, Frančeska uhapšena je nakon što je pretukla svog momka i ostavila ga povrijeđenog, prenose strani mediji. Kako se navodi incident se odirao u subotu uveče u Los Anđelesu.

Nakon žestoke svađe koju su vodili dok su se vozili Beverli Hilsom, Frančeska je nasrnula na momka, nanijela mu povrede, a zatim ga ostavila. Momak je pozvao policiju koja mu je rekla da kolima dođe u policijsku stanicu, nakon čega je Frančeska uhapešna i optužena za porodično nasilje. 

Muškarac je imao vidljive povrede kada je stigao u policiju, a puštena je iz pritvora uz kauciju od 50.000 dolara. Njen dečko je odbio ljekarsku pomoć.

Ćerka Klinta Istvuda, Frančeska, je u vezi sa glumcem Aleksandrom Rejtom, pretpostavlja se da je on žrtva nasilja iako se ne navodi njegovo ime. Par ima šestogodišnjeg sina Titana.

Prvi put se pojavili u javnosti kao par 2018. Ubrzo su saopštili da je ona u drugom stanju. Rejt je iste godine podnio zahtjev za razvod, nakon osam godina braka. Šuškalo se da je vezu sa poznatom naslednicom počeo dok je još bio oženjen ali je on za The Blast rekao da sa bivšom suprugom nije bio od 2015. Aleksandar ima sina iz prethodne veze.

Izvor: Frederick M. Brown / Getty images / Profimedia

(Mondo)