Zvijezde i tračevi

Policija reagovala nakon Bajaginog koncerta u Zagrebu: Nastao opšti haos u Areni, evo šta se desilo

Autor Anja Konstantinović

Nakon što su Bajaga i Instruktori završili koncert u garaži Arene u Zagrebu nastao je haos, prenose tamošnji mediji.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori nastupili su u punoj zagrebačkoj Areni u okviru turneje "Samo nam ljubav je potrebna" kojom proslavljaju impresivnih 40 godina svoje karijere. Oni su hrvatskoj publici priredili spektakularni koncert, a nakon njena je nastao pravi haos u garaži. 

Kako prenose hrvatski mediji, nakon koncerta dogodila se situacija koja je zasjenila slavlje. Prilikom izlaska iz garaže nastala je velika gužva jer je policija zaustavljala svaki automobil na izlazu, testirajući vozače na alkohol.

Ovaj postupak izazvao je nervozu među posjetiocima koji su želeli da se vrate kući, a kolona vozila nije se pomjerala satima.

"Gužva u garaži je bila ogromna, a kolona se nije satima pomicala. Ljudi su bili nervozni jer su željeli da idu kućama. Ja sam išla s poslom, a kakva je bila situacija do jutra sam mislila da ću ostati u garaži", poručila je za hrvatske medije jedna učiteljica.

Nakon nekog vremena, došlo je do pomaka jer je policija prekinula alkotestiranje - "Nakon zajedničke akcije manijakalnog trubljenja policija je odustala i kola su polako krenula. Da nisu, tu bi sigurno bili do jutra", zaključila je ona.

(24sata.hr/Mondo)

Tagovi