Zvijezde i tračevi

Slavna oskarovka trudna: Dženifer Lorens čeka drugo dijete

Autor Anja Konstantinović

Dženifer Lorens, omiljena oskarovka poznata po ulogama u filmovima "The Hunger Games" i "No Hard Feelings", očekuje svoje drugo dijete.

Izvor: YouTube/ Watch What Happens Live with Andy Cohen

Uzbudljive vijesti, da je Dženifer Lorens ponovo trudna, potvrdio je njen predstavnik za Vogue u nedjelju, 20. oktobra. Lorens i njen suprug, Kuk Maroni, već imaju dvogodišnjeg sina Cija, kojeg su dočekali u februaru 2022. godine.

Par, koji je sklopio brak 2019. godine, izuzetno je srećan zbog proširenja porodice. Lorens je nedavno uslikana u Los Anđelesu s trudničkim stomakom. Glumica je izgledala blistavo, kombinujući belu majicu sa elegantnom crnom suknjom i crvenim džemperom prebačenim preko ramena.

Lorens je otvoreno govorila o izazovima usklađivanja majčinstva i svoje karijere. U prethodnom intervjuu, podijelila je kako je njen sin uticao na njen pogled na rad i život: "Nema više stiskanja kada imate bebu. To definitivno pomaže da se isfiltriraju projekti: 'Da li vredi biti daleko od mog djeteta pola dana?'", poručila je gumica.

Izvor: Yumama

Dok se Lorens priprema da dočeka drugo dokete, obožavaoci su takođe uzbuđeni zbog izlaska njenog najnovijeg projekta, "Zurawski v. Texas", snažnog dokumentarca o zakonima protiv abortusa u Teksasu, koji premijerno biti prikazan 25. oktobra.

(Mondo)

Tagovi