Zvijezde i tračevi

Ćerka slavne glumice uhapšena zbog zanemarivanja djeteta: Stravični uslovi u kojima je čuvala bebu od 11 mjeseci

Autor Jelena Sitarica

Iz kuće je odvedena zbog sumnje da je počinila čak četiri krivična djela.

Izvor: pritnscreen/youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

Poznata komičarka i glumica Rouzi Bel O'Donel koja se proslavila u brojnim ostvarenjima poput "Sleepless in Seattle", "Tarzan", "The Flingstones" i mnogim drugim, našla se u centru skandala nakon što joj je ćerka uhapšena zbog zanemarivanja djeteta.

Ona se tereti i zbog posjedovanja droge, s obzirom da je policija zatekla lulu za metamfetamin u kući u kojoj živi sa njenom jedanaestomesečnom bebom na dohvat ruke.

Policija je tu pronašla i vagu, nekoliko vrećica s izvijesnim bijelim prahom, kao i posudu sa više korišćenih, ali i novih hipodermičnih igala u istom prostoru, i to ispod kreveca sina, što je šokiralo javnost.

Sada je "In touch weekly" došao u posed optužnice, a Čelsi se tereti za više krivičnih djela: održavanje mjesta za trgovinu drogom, posedovanje metamfetamina i THC-a što se uglavnom vezuje i za kanabis, te zanemarivanje djece. Spominje se i izazivanje nereda i moguće nasilje u porodici, te posjedovanje nelegalno dobijenih lekova na recept.

Podsjetimo, ćerku O' Donelove su uhapsili nakon poziva njenog dečka Džejkoba, u trenutku jedne od njihovih drama. Dijete je potom odvedeno njegovim prijateljima na čuvanje.

Čelsi je u pritvoru provela jedan dan, a kasnije se, 10. oktobra, navodno ponovo susrela sa nadležnima, kada su je zaustavili u saobraćaju.

Oglasila se Rouzi O' Donel

Mnogi su se, nakon svega, zapitali i gde je sve ovo vrijeme Rouzi O' Donel, i kako je moguće da je dozvolila da njen unuk odrasta u takvim uslovima. 

Glumica se oglasila na Instagramu, podjelivši sliku ćerke. 

"Čelsi je danas u vijestima – ovo je fotografija iz boljih vremena. 

Nažalost, ovo nije nova stvar za našu porodicu. Čelsi se bori sa zavisnošću od droge već deceniju – svi se nadamo da će pronaći izlaz iz ove smrtonosne bolesti", napisala je Rouzi.

Podsjetimo, Čelsi ima četvoro djece: Skajlar Rouz (5), Rajli (3), Ejveri Lin (2) i Atlas (11 mjeseci).

Ona je ćerka Rouzi i njene bivše žene Keli Karpenter, koja je usvojila Čelsi kada je bila beba. Rouzi pored problematične ćerke ima još četvoro djece: Parkera (29), Blejka (24), Vivijen (21) i Dakotu (11).

(Mondo)

Tagovi