Igre

Death Stranding stiže na PC i dobija dodatan sadržaj!

Autor mondo.rs

Najzad je otkriveno kad Death Stranding dolazi na PC, a najavljen je dodatan sadržaj, koji nismo ni očekivali…

DEATH STRANDING PC video (MobIT)
Izvor: 505 Games

Da Death Stranding dolazi na PC saznali smo još pre, nego što se igra premijerno pojavila za PlayStation 4 konzole.

Ova vest je mnoge oduševila i pogotovo objava Hidea Kodžime (ma, ko je taj uopšte?!) da će se to odigrati već početkom leta ove godine.

Sad je posredstvom izdavača PC verzije, kompanije 505 Games, podeljen tačan datum izlaska, a to je 2. jun - za Steam i Epic Games platforme. Međutim, PC verzija neće biti prost port, već dolazi sa gomilom novog sadržaja, otkrivenog zajedno sa datumom izlaska.

Death Stranding za računare donosi standardne dodatke u vidu podrške za visoku rezoluciju, širok aspect ratio i Photo mod za fotografisanje prelepih predela. U paketu dolaze i HD pozadine, kao i specijalne naočare, koje protagonista Sem može da nosi dok raznosi pakete. Kao šlag na tortu sa novinama dolazi i, pazite sad - Half-Life krosover!

Crossover sa jednim od najpopularnijih serijala na PC-ju je predstavljen u videu tako što protagonista nosi “kapu” koja je zapravo džinovska kraba, objašnjava nam Play! Zine. Pored toga, drugih detalja nema o tome šta sve možemo očekivati u događaju vezanim sa Valve-ovim hitom, koji će uskoro dobiti i dugo očekivanu verziju za virtuelnu realnost - Half Life: Alys.

Jun će brzo doći, a dok čekate slobodno bacite pogled na našu Death Stranding recenziju verzije igre za PS4.

Vidimo se uskoro sa novim detaljima o ovoj i ostalim igrama, pratite nas!